Sjekk prisene dine med Plankepriser

Når man kjøper inn byggevarer til et prosjekt er det vanlig å hente inn pristilbud på varene du trenger. Men hvordan vet du om du har fått gode priser? I noen kategorier får man stor rabatt, mens i andre kategorier får man mindre rabatt. De ulike kjedene har også helt ulike rabattstrukturer. Med den nye tjenesten til Plankepriser kan du enkelt sjekke pristilbudet ditt mot prisene som andre blir tilbudt. Last opp PDFen med pristilbudet ditt for en automatisk sjekk ved hjelp av vår software.

Automatisk sammenligning med andre sine priser

Softwaren vår leser tilbudet ditt og sjekker prisen du har blitt tilbudt mot en stor database av prisene til andre kunder. Da finner du raskt ut om det er et godt tilbud eller om du bør sjekke prisen hos flere eller be om et nytt tilbud. Plankepriser har Norges beste database over byggevarer, og vi sammenligner enkelt prisene på tvers av produsenter, selv om de har ulike nobbnummer.

Svært enkelt å bruke

Tjenesten er svært rask og enkel å bruke. Alt du trenger å gjøre er å laste opp en PDF. Softwaren vår tar seg av resten av jobben og sender deg svaret på e-post i løpet av kort tid.

Automatisk sammenligning av flere tilbud

Har du fått flere tilbud på varene du skal kjøpe? Alle som har hentet inn pristilbud vet hvor vanskelig det er å sammenligne tilbud fra ulike butikker. Tilbudene leveres i PDF-format, med tettskrevne sider. Leverandøren har ofte ulike nobbnummer for generiske varer (f.eks. trelast) og det er sjelden varene har samme rekkefølge i tilbudene. Når vi kikker på en enkel varelinje er det noen som viser prisen per stykk, mens andre bare viser totalprisen for hele volumet man skal kjøpe. Noen legger på moms per varelinje, mens andre gjør det på totalen. Dette gjør det svært vanskelig å sammenligne tilbudene du mottar. I Plankepriser bruker vi software til å lese PDFene og sammenstille tilbudene, slik at du de enkelt kan se de opp mot hverandre. Da slipper du å kryssjekke PDFene og kan være sikker på at du velger det beste tilbudet.

Softwaren søker gjennom PDFene med tilbud, så du enkelt kan sammenligne prisene.

Fargekodete priser gjør det enkelt å finne beste tilbud

Unngå feilbestillinger

Det skjer litt for ofte at man får levert feil varer til et prosjekt. Den som har satt sammen ordren kan ha misforstått hva du ønsker å kjøpe eller de kan ha tastet feil volum. Det er ikke så rart når man priser tusenvis av varelinjer hver dag. Fordi tilbudene er vanskelige å sjekke mot forespørselen ender de fleste med å gjøre en bestilling "i henhold til mottatte tilbud", uten å kvalitetsjekke at man bestiller det man har i materiallista si. Så blir fortvilelsen og irritasjonen stor når man får levert ubehandlet i stedet for impregnert trevirke, eller et alt for lite varer til jobben som skal gjøres. Det blir retur til byggevarehuset, og stans i arbeidet. Med Plankepriser sin automatiske sammenligning av pristilbudene, får du opp varseler hvis det er avvik i varer eller volumer mellom de ulike tilbudene. Da oppdager du feilen før den får noen konsekvenser.

Eksempler på feil. Klippet fra et faktisk pristilbud, sjekket med Plankepriser i februar 2022.

Både for proffen og private

Både proffene og private som skal gjøre store kjøp henter inn pristilbud. Denne tjenesten er for begge kundegruppene.

Kom i gang

Klikk på knappen under for å komme i gang. Har du spørsmål så er det bare å ringe oss på+47 41104130 eller sende en e-post til olav@pekeberg.com. Mellom klokken 7:30 og 20:00 pleier vi å svare innen en halvtime.