Plankepriser hjelper deg å hente inn pristilbud på byggevarer

Når man kjøper inn byggevarer til et prosjekt er det vanlig å hente inn pristilbud på byggevarene du trenger. De som er smarte ber om priser fra flere butikker, og nå hjelper Plankepriser deg med prosessen.

Både for proffen og private

Plankepriser henter inn priser både for proffkjøpere og privatkunder. Privatkunder blir ofte overrasket over hvor store rabatter de kan få, og proffene får en enklere og mer presis prosess.

Ett klikk for å sende forespørsel til alle kjedene

Å hente inn pristilbud fra flere butikker er ofte en omfattende prosess. Noen butikker tar i mot forespørsler på e-post, noen har skjemaer du må fylle ut på nettet og noen butikker oppgir ikke annet enn et telefonnummer du kan kontakte de på. Da er det ikke rart at de fleste nøyer seg med å hente inn pris fra bare én eller et fåtall butikker. Plankepriser har oversikt over alle byggevarehus i Norge og med ett klikk sender vi ut forespørselen til den nærmeste butikken i hver kjede. Hvis du ønsker kan du selvfølgelig velge akkurat hvilke kjeder og butikker du vil hente inn pristilbud fra.

Alle tilbudene samlet på ett sted

Når butikkene leverer tilbudene til deg samler vi de på en oversiktlig side. Der ser du butikkene som leverer tilbud og status på prosessen. Du blir varslet på e-post så snart det kommer inn nye tilbud.

Raske svar

Plankepriser fører statistikk over hvilke butikker og kjeder som er raskest til å regne på tilbud. Det er en oversikt de fleste ønsker å være på toppen av. Når det kommer en forespørsel gjennom Plankepriser er butikkene insentivert til å prioritere forespørselen din, slik at du får raskere svar enn du ellers ville gjort.

Automatisk sammenligning av tilbudene

Alle som har hentet inn pristilbud vet hvor vanskelig det er å sammenligne tilbud fra ulike butikker. Tilbudene leveres i PDF-format, med tettskrevne sider. Leverandøren har ofte ulike nobbnummer for generiske varer (f.eks. trelast) og det er sjelden varene har samme rekkefølge i tilbudene. Når vi kikker på en enkel varelinje er det noen som viser prisen per stykk, mens andre bare viser totalprisen for hele volumet man skal kjøpe. Noen legger på moms per varelinje, mens andre gjør det på totalen. Dette gjør det svært vanskelig å sammenligne tilbudene du mottar. I Plankepriser bruker vi software til å lese PDFene og sammenstille tilbudene, slik at du de enkelt kan se de opp mot hverandre. Da slipper du å kryssjekke PDFene og kan være sikker på at du velger det beste tilbudet.

Softwaren søker gjennom PDFene med tilbud, så du enkelt kan sammenligne prisene.

Fargekodete priser gjør det enkelt å finne beste tilbud

Unngå feilbestillinger

Det skjer litt for ofte at man får levert feil varer til et prosjekt. Den som har satt sammen ordren kan ha misforstått hva du ønsker å kjøpe eller de kan ha tastet feil volum. Det er ikke så rart når man priser tusenvis av varelinjer hver dag. Fordi tilbudene er vanskelige å sjekke mot forespørselen ender de fleste med å gjøre en bestilling "i henhold til mottatte tilbud", uten å kvalitetsjekke at man bestiller det man har i materiallista si. Så blir fortvilelsen og irritasjonen stor når man får levert ubehandlet i stedet for impregnert trevirke, eller et alt for lite varer til jobben som skal gjøres. Det blir retur til byggevarehuset, og stans i arbeidet. Med Plankepriser sin automatiske sammenligning av pristilbudene, får du opp varseler hvis det er avvik i varer eller volumer mellom de ulike tilbudene. Da oppdager du feilen før den får noen konsekvenser.

Eksempler på feil. Klippet fra et faktisk pristilbud, sjekket med Plankepriser i februar 2022.

Det er gratis å hente inn pristilbud med Plankepriser

Å motta pristilbud gjennom Plankepriser er helt gratis for deg. Du er heller ikke bundet til å benytte deg av noen av tilbudene du mottar. Vi finansierer tjenesten gjennom en abonnementsløsning fra butikkene som leverer tilbud gjennom oss. Dette dekkes av butikken, og påvirker ikke tilbudet du mottar.

Vi setter sammen bestillingen din til en proff forespørsel

De fleste byggeprosjekter består av en lang materialliste, og denne listen brukes som underlag når man ber om pristilbud. Noen lager materiallisten i Excel, noen henter den ut fra beregningsprogrammer som Holte SmartKalk og noen skriver den ned som en liste i Word. For Plankepriser er det likegyldig hvilket format materiallisten din er i. Vi setter den enkelt sammen til en proff forespørsel, som gjør det enkelt for butikkene å priser prosjektet ditt. Og enkelt for deg å sammenligne pristilbudene i etterkant.

Kom i gang

Klikk på knappen under for å komme i gang. Har du spørsmål så er det bare å ringe oss på+47 41104130 eller sende en e-post til olav@pekeberg.com. Mellom klokken 7:30 og 20:00 pleier vi å svare innen en halvtime.